Garduri Din Lemn Popesti-Leordeni

Garduri Din Lemn Popesti-Leordeni

O noua idee de amenajare a unei curti este chiar acest model de gard pe care o sa vi-l prezentam in urmatoarea descriere. Este vorba de un tip de gard ce este alcatuit din panouri in forma de jaluzea. Modelul respectiv de gard este realizat pe baza unei fundatii de joasa inaltime prelungita cu tevi rectangulare la o inaltime considerabila.

Tevile rectangulare sunt plasate la o distanta de 2 metri una fata de cealalta , de altfel aceeasta fiind si distanta recomandata. Panourile de gard realizate din lamele orizontale tip jaluzea, bine finisate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Aceste panouri de gard sunt prinse de tevile rectangulare prin legaturi care sunt bine mascate prin intermediul lamelelor distribuite in plan vertical. Este bine de precizat faptul ca in acest caz curtea este asezata pe un teren in panta, asa ca panourile sunt grupate cate cinci la aceeasi inaltime.

Per ansamblu, gardul reprezinta o reala oportunitate de amenajare a unei curti chiar si in cazul uneia asezata in panta.

Dincolo de acest aspect, culoarea gardului este castan si poate fi inlocuita cu oricare alta nuanta din cele existente in paletarul de culori al producatorului.