Garduri din Lemn Ploiesti

Garduri din Lemn Ploiesti

Datorita varietatii largi de modele de garduri executate de firma noastra, incercam sa va prezentam aici , un alt model de gard din lemn de rasinoase , proiectat si executat pentru a se face util in cele mai diverse situatii.

Este vorba aici despre un model de gard realizat pe baza stalpilor principali de rezistenta de aproximativ 8 cm grosime. Cu o grinda superioara de aceeasi grosime dar si cu un gardulet decorativ din lamele tip fideluta orientate in model de romb.

Gardul despre care facem referire in aceste randuri este folosit ca si gard despartitor pe doua proprietati si beneficiaza de avantajul de a obstructiona vizibilitatea dintr-o parte in alta.

Gardul acesta este realizat din lemn de rasinoase , bine finisat , ce poate fi vopsit in orice nuanta doriti dumneavoastra. Protectia lemnului este asigurata prin tratarea acestuia cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Si asta nu e tot , mai trebuie stiut si faptul ca stalpii principali de protectie sunt fixati  in sol cu ajutorul unor ancore metalice care au rolul de a fixa cat mai bine gardul cat si rolul de protectie impotriva umezelii excesive.