Garduri din Lemn Pitesti

Garduri din Lemn Pitesti

Un alt model interesant de gard pentru care a optat unul din clientii nostri este acest gard din lamele orizontale distantate intre ele. In acest caz panourile de gard sunt montate pe o fundatie de ciment inalta de 50-60 cm, cu stalpi principali de sustinere din ciment , realizati la 15-20 cm grosime.

Per ansamblu, gardul este un accesoriu de valoare pentru orice curte atat prin design, utilitate cat si prin cromatica obtinuta din contrastul celor doua nuante., wenghe la panourile din lemn si crem deschis la fundatia din ciment.

In situatia in care gardul reuseste sa se sincronizeze cu imobilul de la interior sau chiar si cu celelalte corpuri de mobilier din lemn pentru gradina , abia atunci se poate spune ca a-ti facut o alegere buna pentru curtea dumneavoastra.

Si asta nu e tot, deoarece aici este vorba despre un produs din lemn, destinat amenajarilor exterioare, este bine de cunoscut si faptul ca acest model de gard este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Aplicand aceasta solutie gardul va putea beneficia de o buna protectie pentru o perioada mai lunga de timp.