Garduri Din Lemn Pentru Terase

Garduri Din Lemn Pentru Terase

Modelul de gard prezentat aici vine sa completeze intr-un mod extrem de interesant seria de garduri din lemn de rasinoase realizate de firma noastra . Acest gard este un model de mare valoare , prin simplul fapt ca lamelele gardului sunt bine distantate intre ele.

In acest caz gardul prezentat in imaginile alaturate este realizat pe baza unei fundatii extrem de joase cu stalpi de rezistenta de aproximativ 20 cm grosime. Iar pentru un aspect mult interesant fundatia gardului este decorata in doua culori si reprezinta postamentul principal pentru panourile din lemn din lamele orizontale.

Si pentru ca aici este vorba despre un produs din lemn, acesta este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Asa se face ca lemnul din care este confectionat fiecare dintre panouri isi poate pastra calitatile initiale pe o perioada indelungata de timp.

Dincolo de asta, culoarea wenge folosita la panourile din lemn formeaza un contrast deosebit cu stalpi principali de rezistenta.

Culoarea poate fi aleasa in functie de preferinta dumneavoastra din paletarul de culori de la producator.