Garduri Din Lemn Pentru Gradini

Garduri Din Lemn Pentru Gradini

Incercam sa va prezentam in randurile ce urmeaza un interesant model de gard cu ajutorul caruia curtea dumneavoastra poate capata un aspect mult superior. Gardul este realizat din lemn de rasinoase , bine tratat si finisat corespunzator  pentru a putea face fata tuturor intemperiilor de peste an.

Este vorba aici despre lacul cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Numai in conditiile acestea gardul isi poate pastra calitatile initiale pentru o lunga perioada de timp.

Panourile din lemn tip jaluzea sunt montate pe o fundatie din ciment de aproximativ 40 cm inaltime, cu stalpi principali de rezistenta realizati tot din ciment avand aproximativ o grosime de 20 cm. Acestia sunt montati la o distanta de maxim 2 metri unul fata de celalalt.

Gardul din prezentarea noastra este realizat dupa preferintele proprietarului si pe buna dreptate a facut o alegere buna.

Dupa cum se poate observa modelul respectiv de gard poate fi adaptat oricarei situatii in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra.