Garduri din lemn pentru gradina

Garduri din lemn pentru gradina.

Gardurile din lemn indiferent de forma, culoare sau marime, pentru a putea fi montate , acestea au nevoie de sustinerea unei fundatii din ciment sau a stalpilor realizati din ciment sau a stalpilor din teava rectangulara de 4-5 cm grosime.

Fara existenta acestor conditii esentiale , niciun gard din lemn nu poate fi bine pus in valoare.

Pentru o buna orientare in ceea ce priveste alegerea unui gard ideal , bine echilibrat necesar pentru imprejmuirea oricarei curti , incercam sa va prezentam acest model de gard tip matrice. Dupa cum spuneam pentru montarea acestui model de gard a fost nevoie de realizarea unei fundatii de 40-50cm inaltime, cu stalpi mari de rezistenta in dreptul portilor mare si mica.

Dar si cu tevi rectangulare la imbinarea panourilor. Este bine de stiut ca tevile rectangulare  pot fi mascate inteligent cu lamele din lemn astfel incat acestea sa nu fie la vedere si sa dea un efect mult superior .

Este vorba aici de un model de gard tip matrice realizat pe baza lamelelor de 14 cm latime si 2 cm grosime , rotunjite pe muchii si care sunt lacuite si finisate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare. In aceste conditii gardul ramane la fel de interesant pentru mai multi ani consecutivi , indiferent de anotimp.

Ca si culoare, gardul din imaginile noastre este wenge , o nuanta extrem de solicitata pentru decorarea gardurilor. Daca acest aspect constituie o problema este bine de mentionat ca acest model de gard poate fi comandat in oricare alta nuanta existenta in paletarul de culori de la producator.

Garduri din lemn pentru gradina.