Garduri Din Lemn Mogosoaia

Garduri Din Lemn Mogosoaia

Pentru o buna orientare in ceea ce priveste achizitionarea gardului potrivit pentru amenajarea unei curti , chiar si a uneia de mare definitie , incercam sa va prezentam aici un model de gard cu lamele in forma de matrice , bine finisate si rotunjite la muchii.

De asemenea lamelele mai beneficiaza si de o buna protectie impotriva intemperiilor ce apar pe durata anului indiferent de natura lor, intemperii cum ar fi ploaia, vantul, soarele puternic sau gerul patrunzator.

Asta inseamna ca va ve-ti bucura de calitatile initiale ale gardului pentru o lunga perioada de timp nefiind nevoie de o reaplicare imediata a lacului cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA.

Si pentru ca am adus aminte de lacul cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, va comunicam ca lamelele ce alcatuiesc gardul sunt bine lacuite cu acest tip de lac, lac ce este aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In ceea ce priveste culoarea, aceasta este Wenge. O nuanta ce este extrem de interesanta. Insa, nu toata lumea prefera aceasta nuanta . Asa ca, puteti opta pentru alegerea altei culori necesara pentru decorarea gardului.

Iar asta nu e tot. Pentru ca gardul sa va poata surprinde in mod placut din mai multe puncte de vedere, ar fi bine de preferat ca portile acestui model de gard sa fie executate sub amprenta aceluiasi design.

Din punct de vedere tehnic, gardul respectiv este realizat din lamele de 14 cm latime si 2 cm grosime bine finisate, asa cum de altfel se poate vedea in imaginile alaturate.

Cu acestea fiind spuse , gardul din imaginile alaturate poate fi o alegere excelenta pentru amenajarea oricarei curti.