Garduri din lemn moderne Alexandria

Garduri din lemn moderne Alexandria.

 

 

Modelul acesta de gard tip jaluzea prezentat in aceste imagini  reprezinta o alta varianta de delimitare a unui perimetru, in speta a unei curti.

Gardul prezentat aici beneficiaza de o fundatie extrem de joasa , realizata din ciment , prevazuta din loc in loc  cu tevi rectangulare de 4-5 cm. Acestea din urma avand rolul de sustinere a panourilor  din lemn, pentru a continua sentimentul de continuitate a gardului.

In cazul acestui model de gard , el este realizat din lamele de 2 cm grosime si 14 cm latime. Culoarea acestui gard este WENGE.

Pentru o buna protectie  a gardului impotriva actiuniii impotriva agentilor externi , (ploaie, soare, vant sau ger ), gardul din imaginile prezentate este bine lacuit cu lac  cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Dincolo de acest aspect , gardul are o inaltime considerabila , astfel incat aceasta poate pastra un anumit grad de intimitate fata de persoanele care se afla in exteriorul curtii.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si treceti la actiune , pentru a va bucura cat mai curand de calitatea acestui model de gard tip jaluzea.