Garduri Din Lemn La Comanda

Garduri Din Lemn La Comanda

Indiferent de marime, culoare sau design, gardurile din lemn de rasinoase s-au dovedit dintotdeauna cele mai bune alegeri pentru amenajarea unei curti. Mai ales cand gardul reuseste sa fie pus in valoare in raport cu imobilul de la interior sau cu celelalte accesorii sau corpuri de mobilier pentru gradina.

Plecand de la acest principiu, am hotarat sa va prezentam acest model de gard care nu face altceva decat sa raspunda in mod pozitiv tuturor solicitarilor venite din partea clientilor nostri. Din punct de vedere tehnic, gardul este realizat avand la baza o fundatie nu prea inalta cu stalpi principali de rezistenta de aproximativ 15 cm grosime.

Despre panourile din lemn se poate spune ca sunt realizate din lemn de rasinoase, mai exact este vorba despre lamelele distribuite in plan vertical, usor distantate intre ele ce prezinta in partea superioara o forma usor rotunjita, ceea ce aduce aminte de gardurile clasice de pe vremuri.

Dincolo de acest aspect, gardul beneficiaza de o buna protectie la exterior asigurata prin tratarea fiecarei componente din lemn cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Aplicand acest tratament puteti fi sigur de o buna protectie impotriva agentilor externi cum ar fi ploaia, vantul, soarele puternic sau gerul patrunzator.

Din punct de vedere cromatic , gardul este vopsit in culoarea wenge. Dumnevoastra puteti sa va alegeti oricare alta culoare existenta si disponibila in paletarul de culori de la producator.