Garduri din Lemn Galati

Garduri din Lemn Galati

Contrast, eleganta si confort sunt cele trei caracteristici de baza ale acestui model de gard necesar necesar si util pentru amenajarea unei curti. Modelul prezentat in imaginea de mai sus este compus dintr-o parte din ciment care constituie postamentul principal avand culoarea alb.

Cealalta parte principala a gardului este constituita din panourile din lemn realizate din lamele orizontale in forma de jaluzea. Acestea au o grosime de 4 cm si o latime de 12 cm. Aceste panouri sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii partea din lemn a gardului poate face fata tuturor intemperiilor , indiferent de natura lor. Dincolo de asta gardul nostru reprezinta un produs superior chiar si prin natura contrastului obtinut prin combinatia celor doua nuante de mare efect.

Insa , trebuie stiut faptul ca gardul , ne referim aici la culoarea gardului sau a panourilor, poate fi comandata in oricare alte nuante din cele existente in paletarul de culori de la producator. Iar pentru obtinerea unui efect mult mai interesant este de preferat ca portile gardului sa fie realizate pe baza aceluiasi model ca si al gardului.