Garduri Din Lemn Gaesti

Garduri Din Lemn Gaesti

Realizat pe baza unei fundatii de joasa inaltime cu stalpi principali de sustinere realizati pe baza tevilor rectangulare  , va prezentam aici un alt model de gard realizat de firma noastra.  Spunem asta deoarece prin tevile rectangulare , costurile de productie scad considerabil .

In ceea ce priveste aspectul exterior , acesta este unul extrem de interesant deoarece tevile rectangulare sunt mascate inteligent cu lamele din lemn de rasinoase orientate in plan vertical. Panourile acestui model de gard sunt bine finisate si lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Aceasta este solutia ideala prin intermediul careia gardul dumneavoastra poate beneficia de o buna protectie la exterior. Gardul este vopsit in culoarea negru si poate fi decorat in oricare alta culoare din cele preferate de dumneavoastra.

Fundatia gardului este de culoare alb , aceasta culoare aflandu-se in contrast direct cu nuanta de negru a gardului formand astfel o cromatica extrem de interesanta, in spcial cand gardul reuseste sa intre in stransa legatura cu imobilul sau cu toate celelalte articole de mobilier din lemn pentru exterior.

Asa ca, nu trebuie sa mai stati prea mult pe ganduri  si contactati-ne .