Garduri Din Lemn Filiasi

Garduri Din Lemn Filiasi

Unul dintre cele mai interesante modele de garduri realizate din lemn de rasinoase bine finisat este chiar acest gard tip matrice care este conceput pe baza unei fundatii extrem de joasa. Panourile de gard dunt realizate din lamele din lemn de rasinoase orientate in plan vertical in model de matrice.

Ele sunt bine fixate in fundatie cu ajutorul tevilor rectangulare de 4-5 cm grosime. Pentru un aspect mult superior , tevile rectangulare sunt mascate cu alte lamele din lemn de aceeasi textura orientate in plan vertical.

Lamelele gardului  au dimensiuni  de 14 cm latime si 2 cm grosime bine finisate si lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Acest tip de protectie este necesar pentru o buna rezistenta in timp a gardului.

Dincolo de asta, culoarea gardului poate fi schimbata in functie de preferinte cu oricare alta nuanta din cele propuse de producator. Trebuie stiut faptul ca nuanta gardului trebuie sa fie aleasa in functie si de celelalte corpuri de mobilier din imediata apropiere.

Asa se face ca modelul de gard prezentat aici reprezinta una dintre cele mai interesante idei de amenajare a unei curti. Pretul este acceptabil deoarece suntem producatori directi si aplicam preturi rezonabile.