Garduri Din Lemn Fences

Garduri Din Lemn Fences

Experienta noastra in realizarea de garduri necesare pentru amenajarea diverselor locatii ne-a determinat sa va aducem in atentie un alt model de gard care are capacitatea de a intra in stransa legatura cu tot ce se afla in interiorul curtii respective.

Gardul din imaginile noastre reprezinta un produs realizat din lemn de rasinoase, bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Acest lucru nu face altceva decat sa ii confere gardului o buna protectie impotriva intemperiilor. In aceste conditii lemnul isi poate pastra calitatile sale pe o perioada lunga de timp. Panourile din lemn sunt realizate din lamele orizontale distribuite in forma de jaluzea.

Panourile sunt montate pe o fundatie inalta de aproximativ 70-80 cm inaltime ce este prevazuta cu stalpi principali de sustinere de 15 cm grosime. Acestia din urma constituie principalul postament de sustinere a panourilor intr-o pozitie optima.

Dincolo de aspectul sau placut, gardul din imaginile atasate va poate asigura de o buna protectie a tot ce exista in interiorul curtii.

Asa ca nu mai stati mult pe ganduri si treceti la actiune, alegeti unul din modelele prezentate de noi si contactati-ne !