Garduri din Lemn Craiova

Garduri din Lemn Craiova

Seria gardurilor din lemn jaluzea continua cu acest model realizat pe baza unei fundatii destul de impunatoare ca si inaltime, ce este prevazuta din loc in loc cu stalpi principali din ciment, de 15-20 cm grosime.

Panourile de gard sunt realizate din lamele de 14 cm latime si 2 cm grosime orientate in plan orizontal. Acestea sunt prinse inteligent de stalpii principali de sustinere, oferind o buna protectie a tot ce exista in interiorul curtii.

Pe langa faptul ca gardul este bine conceput , modelul respectiv de gard are capacitatea de a se face extrem de util in cele mai diverse situatii, in special atunci cand vine vorba despre protectia oferita de produsele aflate la interior cat si a intimitatii create.

In ceea ce priveste efectul de confort si eleganta , per ansamblu, nici nu mai poate fi vorba . Dincolo de acest aspect, gardul beneficiaza si de o protectie mult sporita impotriva intemperiilor .

Acesta protectie se realizeaza prin aplicarea lacului cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA  , in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

De asemenea mai trebuie stiut si faptul ca modelul respectiv de gard poate fi comandat in diverse nuante si culori in functie de preferinte.

In conditiile date un model de gard, ca cel din imagine prezentat in imaginea atasata poate fi o solutie optima pentru ingradirea oricarei curti.