Garduri din Lemn Constanta

Garduri din Lemn Constanta

Nu de putine ori aminteam faptul ca atunci cand sunteti pusi in situatia de a alege un model de gard cu ajutorul caruia sa imprejmuiti o suprafata ar fi potrivit sa optati pentru obtinerea unui contrast atat de important pentru creearea unui efect deosebit, la fel ca si la modelul de gard ce vi-l prezentam in imaginile alaturate.

Este vorba aici despre un model de gard al carui fundatie este una de joasa inaltime prevazuta cu stalpi principali de sustinere realizati de asemenea din ciment pe culoare alb. in ceea ce priveste panourile din lemn, acestea sunt realizate pe baza lamelelor din lemn de rasinoase de 4 cm grosime cu 14 cm latime.

Panourile de gard sunt realizate in model de jaluzea , bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. In aceste conditii, partea din lemn a gardului beneficiaza de o buna protectie pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp sau indiferent de intemperii.

Culoarea gardului este mahon, dar daca culoarea aceasta nu este pe placul dumneavoastra o puteti schimba cu oricare alta existenta si disponibila in paletarul de culori de la producator.