Garduri Din Lemn Cluj

Garduri Din Lemn Cluj

Gardurile din lemn executate de firma noastra s-au dovedit a fi o solutie minunata de amenajare a unui spatiu, a unei curti,in interiorul carora ar trebui sa domneasca ordinea si confortul. Tocmai din acest motiv , gardul trebuie sa fie unul pe masura asteptarilor dumneavoastra.

In continuarea acestei prezentari va recomandam sa acordati atentie maxima atunci cand vine vorba despre amenajarea propriei curti , chiar si a unei curti aflate in panta.

Plecand de la acest principiu incercam sa va prezentam in randurile ce urmeaza un model de gard amplasat chiar pe un teren aflat in panta. Acest model de gard este definit de o fundatie de inaltime medie prevazuta din loc in loc cu stalpi principali de rezistenta. Acestia din urma reprezinta pilonii principali de sustinere ai panourilor din lemn.

Si pentru ca firma noastra se ocupa doar de realizarea acestor elemente din lemn de mare efect pentru orice curte, va aducem la cunostinta ca fundatia din ciment va fi facuta de noul proprietar al gardului.

In acest caz panourile din lemn sunt realizate din lamele din lemn de rasinoase distribuite in plan orizontal in model de matrice. Acesta din urma, modelul tip matrice are un efect deosebit deoarece este la fel de interesant indiferent de pe ce parte il privesti, atat din interiorul curtii cat si din exteriorul curtii.

Pentru a inlatura efectul deformarii in timp al lamelelor, panourile din lemn sunt realizate la o lungime de maxim 2 metri, aceasta fiind de altfel si lungime recomandata . Ca element suplimentar vizavi de panouri, fiecare dintre ele sunt prevazute in partea mediana cu cate o lamela tip fideluta orientata in pozitie verticala.

Panourile sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. In aceasta situatie , ploaia, soarele, vantul sau gerul nu mai au nici un efect asupra lemnului.

In ceeea ce priveste culoarea, modelul de gard din imaginile noastre este Wenge, insa aceasta poate fi schimbata cu oricare alta nuanta din cele existente in paletarul de culori de la producator.

Asa ca , in situatia in care detineti o curte asezata in panta, ar fi de preferat sa va puteti orienta in alegerea viitorului gard in functie de imaginile atasate aici.