Garduri Din Lemn Chitila

Garduri Din Lemn Chitila

Daca va aflati in masura de a realiza gardul imprejmuitor al propriei curti ar fi de preferat sa optati pentru un model de gard ca cel prezentat in imginile atasate. Este vorba aici despre un interesant model de gard pe baza caruia se afla un model de fundatie din ciment de inaltime medie , cu stalpi principali de rezistenta de maxim 20 cm grosime.

Fundatia din ciment cu stalpi principali de rezistenta este vopsita in culoarea crem, aceasta culoare intrand in contrast cu culoarea panourilor din lemn de rasinoase ce sunt vopsite in culoarea wenge.

Acestea din urma, panourile din lemn sunt realizate din lamele de rasinoase , bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Solutia respectiva nu face altceva decat sa creeze gardului posibilitatea de a face fata tuturor intemperiilor de peste an, indiferent de anotimp.

Si tot pentru a contribui la rezistenta gardului, pe fiecare panou din lemn este prezenta in partea din mijloc o lamela tip fideluta ce ajuta la o stabilitate cat mai buna a acestuia. Numai asa puteti beneficia de existenta unui gard extrem de fiabil chiar si pentru o curte cu pretentii.

Modelul de gard prezentat aici este unul dintre cele mai interesante si fiabile solutii de amenajare a unei curti, la un pret relativ scazut. Acest lucru se datoreaza faptului ca noi suntem producatori directi si ca atare aplicam preturi speciale.