Garduri Din Lemn Chiajna

Garduri Din Lemn Chiajna

Realizat sub amprenta aceluiasi model matrice, respectivul model de gard se evidentiaza printr-o fundatie de joasa inaltime prevazuta cu tevi rectangulare de 4-5 cm grosime. Tevile rectangulare au drept scop fixarea si prinderea panourilor din lemn.

In acest caz panourile sunt realizate din lamele din lemn de rasinoase bine finisate si lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua srraturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Odata aplicata aceasta solutie gardul nostru va face fata cu brio tutoro intemperiilor ce se ivesc de-a lungul anului, intemperii cum ar fi gerul patrunzator, ploaia, soarele puternic sau vantul. In continuare mai putem preciza ca  imbinarile sunt mascate inteligent cu ajutorul unei lamele de brad ce este orientata in plan vertical.

Si tot in plan vertical, la jumatea fiecarui panou este montata o alta lamela  cu scopul de a fixa lamelele principale. In aceste conditii gardul din imaginile noastre se poate transforma rapid intr-o solutie interesanta de amenajare a unei curti.

Culoarea acestui gard este Wenge , culoare ce poate fi schimbata in functie de preferinta dumneavoastra. Culorile le gasiti in paletarul de culori de la producator.