Garduri din Lemn Caracal

Garduri din Lemn Caracal

Realizat la o inaltime de aproximativ 2 metri, modelul de gard prezentat aici reuseste sa raspunda in mod pozitiv tuturor dorintelor dumneavoastra in materie de confort si siguranta. modelul acesta de gard este realizat pe o fundatie de joasa inaltime prevazuta din 2 metri in 2 metri cu tevi rectangulare de 4-5 cm grosime.

Tevile rectangulare au rolul de a se transforma in suport principal pentru sustinerea panourilor din lemn ce au o dimensiune de 2 metri. Pentru obtinerea unui plus de eleganta , in ceea ce priveste design-ul gardului, tevile rectangulare sunt mascate cu cate doua lamele din lemn de aceeasi textura necesare pentru a reda sentimentul de continuitate a gardului.

Panourile din lemn sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare  strat aplicat. Acesta este secretul principal necesar pentru obtinerea unei bune rezistente a lemnului pentru o lunga perioada de timp.

Un alt element de rezistenta al acestor panouri il reprezinta cele doua lamele tip fideluta plasate strategic in plan vertical. Prin aplicarea acestui mic artificiu , lamelele principale nu sunt lasate sa flambeze in timp.

Culoarea joaca si ea un rol destul de important in realizarea acestui gard. Este bine de stiut faptul ca gardul respectiv este de culoare castan insa el poate fi comandat in orice culoare existenta si disponibila in paletarul de culori de la producator.

Ramanand in aceeasi zona, cea a cromaticii, ar fi bine de precizat si faptul ca nuanta gardului este bine sa fie aleasa asemeni nuantei imobilului.