Garduri Din Lemn Buzau

Garduri Din Lemn Buzau

Una dintre variantele optime de amenajare a unei curti o reprezinta chiar si aceasta idee de realizare a unui gard de mare clasa. Este vorba aici despre un model de gard dintr-o fundatie din ciment cu stalpi principali de rezistenta din acelasi material.

Sunt prezente panourile din lemn de rasinoase realizate in model de matrice. Este prezenta de asemenea poarta mica si poarta mare realizata in acelasi model, cel de matrice. Lamelele acestui model de panou sunt realizate la 14 cm latime si 2 cm grosime.

Iar, pentru o buna rezistenta , fiecare dintre panouri este prevazut la jumatate de cate o lamela tip fideluta distribuita in plan vertical. Gardul are o inaltime de aproximativ 2 m. Este definit de un contrast interesant creat de nuantele wenge si crem deschis, nuante ce o are imobilul de la interior.

Asta inseamna ca intregul ansamblu beneficiaza de o atentie deosebita din partea proprietarilor. Iar, daca ne referim la rezistenta in timp a gardului, atunci trebuie sa stiti ca acest model de gard , ca de altfel toate celelalte modele de garduri executate de firma noastra este bine finisat si slefuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Aceasta este metoda prin care gardurile produse de noi beneficiaza de un grad ridicat de protectie in fata tuturor intemperiilor pentru o lunga perioada de timp.