Garduri din Lemn Bucuresti

Garduri din Lemn Bucuresti

In imaginile atasate va prezentam un alt model de gard din cele executate de firma noastra si care poate constitui oricand o varianta extrem de interesanta de amenajare a unei curti. Spre deosebire de celelalte modele prezentate de noi, acesta este realizat fara fundatie.

Gardul nostru este format din panouri fixate intre ele  prin tevile rectangulare de 4-5 cm grosime ce sunt mascate intre ele printr-o lamela din lemn de aceeasi textura cu cea care este amplasata in plan vertical.

La randul lor panourile sunt realizate din lamele verticale de 14 cm latime si 2 cm grosime , orientate in plan orizontal in model tip matrice. Pentru o buna rezistenta in timp , acestea sunt realizate la o lungime maxima de 2 metri, ele fiind lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

De asemenea ar fi important de precizat faptul ca fiecare dintre panouri este dotat la jumatate cu o lamela tip fideluta , orientata in plan vertical. Aceasta are rolul de a sustine in pozitie optima lamelele principale ale acestui model de gard.

Culoarea gardului poate fi aleasa in functie de preferinte din paletarul de culori al furnizorului.