Garduri din Lemn Brasov

Garduri din Lemn Brasov

Gardul model matrice, asa cum este si modelul prezentat aici este practic una dintre cele mai interesante idei de amenajare a unei curti , asta datorita faptului ca respectivul model de gard prezinta acelasi design pe ambele parti.

El este la fel de interesant indiferent din ce unghi priviti gardul, fie din interiorul curtii sau din exteriorul curtii. Gardul este amplasat pe o fundatie din ciment. Fundatia de ciment se realizeaza de catre viitorul proprietar, aceasta neintrand in atributiile noastre.

Tevile rectangulare ce joaca rolul stalpilor de sustinere ale panourilor sunt mascate inteligent . Oricare dintre aceste metode nu face altceva decat sa scoata in evidenta modelul de gard matrice, realizat din lamele de 12 cm latime si 2 cm grosime .

Lemnul din care sunt facute panourile este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Aceasta protectie ajuta gardul sa faca fata cu brio impotriva agentilor externi precum ploaia, vantul, inghetul ori soarele puternic pe tot parcursul anului.

Gardul tip matrice este realizat din lamele de lemn de rasinoase orientate in plan orizontal. Dimensiunea fiecarui panou este de 2 metri lungime.

In ceea ce priveste culoarea, culoarea o puteti comanda in functie de preferinta dumneavoastra din paletarul de culori de la producator.

Sfatul nostru este sa nu mai stati pe ganduri si incepeti sa va faceti planul in ceea ce inseamna achizitionarea unui astfel de gard.

Masurati, calculati si comandati !