Garduri Din Lemn Bragadiru

Garduri Din Lemn Bragadiru

Un gard din lamele tip jaluzea asemanator cu cel prezentat in urmatoarele randuri reprezinta o alta alegere cel putin interesanta pentru amenajarea unei curti.

Din punct de vedere tehnic, panourile acestui model de gard sunt realizate din lamele de 14 cm latime si 4 cm grosime. Ele sunt bine finisate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat astfel incat gardul poate face fata tuturor intemperiilor de peste an, fie ca este vorba de ploaie, vant, soare sau ger.

Efectul maxim obtinut de acest model de gard este dat de mai multi factori. Este vorba aici despre fundatia din ciment , bine lucrata cu dimensiuni obisnuite. Contrastul obtinut prin alaturarea celor doua nuante a partii din lemn cu a partii din ciment este extraordinar.

Gardul este cu atat mai interesant cu cat acesta reuseste sa completeze intr-un mod pozitiv decorul din interiorul curtii. Asa ca nu mai trebuie sa asteptati prea mult pana sa va hotarati care este solutia optima pentru amenajarea propriei curti. Una dintre cele mai viabile solutii o puteti gasi prin intermediul firmei noastre.