Garduri Din Lemn Bals

Garduri Din Lemn Bals

Experienta vasta in realizarea de garduri necesare pentru amenajarea curtilor ne-a pus in situatia de a gasi solutii de amenajare pentru diferite spatii, perimetre, curti. Unele dintre ele reprezinta o adevarata provocare pentru firma noastra.

Tocmai din acest motiv va prezentam un model de gard realizat pe baza unei fundatii din ciment pavate cu piatra de munte, aceasta fiind prelungita in partea superioara cu stalpi principali de sustinere realizati de asemenea din ciment cu pavaj din piatra.

Stalpii au o grosime maxima de 20 cm si prezinta o inaltime de aproximativ 2 metri.

Rolul esential al stalpilor este acela de mentinere si fixare a panourilor sin lemn. Acestea din urma sunt realizate din lemn de rasinoase in model de jaluzea. Panourile sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceasta situatie gardul va putea beneficia de o buna rezistenta pentru o lunga perioada de timp. Modelul prezentat aici este cu atat mai impunator cu cat acesta area capacitatea de a intra in stransa legatura cu imobilul de la interiorul curtii.

Ca element de detaliu , gardul respectiv beneficiaza de cate o sursa de iluminare pe fiecare din stalpii principali de sustinere.

Per ansamblu, gardul din imaginile alaturate reprezinta una din cele mai interesante idei de amenajare a unei curti dau a unui spatiu.