Garduri Din Lemn Afumati

Garduri Din Lemn Afumati

Modelul matrice folosit pentru realizarea gardurilor este mult mai solicitat fata de celelalte modele deoarece acesta este la fel de interesant indiferent de partea din care este privit. Gardul din imagine beneficiaza de o fundatie bine conceputa, la o inaltime de aproximativ 80 cm inaltime .Pe aceasta fundatie sunt prezenti stalpii de sustinere de maxim 25-30 cm grosime.

In continuare povestim despre panourile gardului ce sunt realizate din lemn de rasinoase avand o latime de 14 cm si o grosime de 2 cm. Panourile din lemn sunt executate la o lungime mai mica de 2 metri astfel incat acestea sa nu poata suferi deformari in timp.

Tot din acest motiv fiecare dintre panourile realizate in model matrice este prevazut in partea mediana cu o lamela tip fideluta realizata din aceeasi textura ca si panourile de gard. In completarea acestei fraza putem spune ca lamela tip fideluta pozitionata in partea mediana a gardului are rolul de a nu permite lamelelor sa se deformeze in timp.

Dincolo de acest aspect, gardul din imaginile noastre este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strata aplicat. Aplicand acest tratament gardul beneficiaza de o protectie mult sporita impotriva intemperiilor ce apar pe tot parcursul anului.

Din punct de vedere estetic , modelul de gard prezentat aici este realizat pe baza a doua culori care se completeaza reciprocuna pe cealalta si care nu fac altceva decat sa permita gardului sa intre intr-o buna legatura cu imobilul de la interior.

Asa se face ca aceasta combinatie dintre imobil si gard sa aiba un efect foarte interesant si placut ori de cate ori va aflati in imediata apropriere. Asa ca trebuie sa acordati atentie maxima combinatiei de culori folosita la realizarea acestui model de gard.