Gardulet Gradina Lemn

Gardulet Gradina Lemn

In urmatoarea descriere va prezentam un interesant model de gard din lamele din lemn de rasinoase, lamele ce sunt orientate in forma de jaluzea. Aceste lamele sunt montate pe o fundatie din ciment de aproximativ 60-70 cm inaltime. In alcatuirea gardului si facem referire aici la partea din ciment intra si stalpii principali de rezistenta .Ei sunt pozitionati din 2 in 2 metri. De altfel distanta maxima de pozitionare a stalpilor este cea mentionata anterior.

Lamelele acestui model de gard au o latime de 14 cm si o grosime de 2 cm avand finisare pe muchiile exterioare. Panourile din lemn sunt bine tratate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Culoarea gardului este mahon insa o puteti schimba in orice culoare doriti dumneavoastra in functie de preferinta. Toate culorile le gasiti in paletarul de culori de la producator.

Culoarea acestui model de gard are capacitatea de a intra in stransa legatura cu partea din ciment, respectiv fundatia care are culoarea crem. Astfel combinate aceste doua nuante duce la un contrast interesant si modern. De asemenea este indicat ca atunci cand ajungeti la momentul alegerii culorii gardului, culoarea acestuia sa se asorteze cu culoarea imobilului si a celorlalte corpuri de mobilier exterior din curtea dumneavoastra pentru a crea un peisaj cat mai placut si cu bun gust.

In concluzie va recomandam cu caldura acest model de gard cat si cele prezentate anterior. Asa ca nu ezitati sa ne contactati, va stam la dispozitie in alegerea unui gard cat mai potrivit pentru dumneavoastra.