Gard tip matrice, cu fundatie din ciment

Gard tip matrice, cu fundatie din ciment

Realizat pe baza tevilor rectangulare, acest model de gard tip matrice, cu fundatie de ciment s-ar putea transforma intr-o adevarata oportunitate pentru curte sau gradina.

Acolo unde respectivul gard poate asigura protectia necesara impotriva musafirilor nepoftiti sau a privirilor indiscrete venite din partea curiosilor.

Si asta datorita faptului ca modelul respectiv are capacitate de a optura foarte bine vizibilitatea dintr-o parte in alta a gardului.

Cat si de a asigura protectia tuturor lucrurilor aflate la interiorul curtii respective.

Din punct de vedere tehnic, acest model de gard este realizat pe baza unei fundatii de joasa inaltime, cu stalpi de rezistenta realizati pe baza tevilor rectangulare.

Acestea sunt amplasate strategic la o distanta de maxim doi metri una fata de cealalta.

O conditie esentiala pentru care panourile din lemn nu vor putea suferi deformari, odata cu trecerea timpului.

Efectul deosebit al gardului cu stalpi de rezistenta din tevi rectangulare este dat tocmai de faptul ca acestea din urma sunt foarte bine mascate cu lamele din lemn de rasinoase de aceeasi textura.

Dincolo de asta, partea din lemn a gardului este foarte bine protejata impotriva intemperiilor, cu lac cerat pe baza de apa.

Solutie care are capacitatea de a patrunde adanc in textura lemnului. Si astfel sa ii poata oferi protectia necesara pentru un timp cat mai indelungat.