Gard Rustic din Lemn

Gard Rustic din Lemn

Gardurile din lemn, indiferent de natura lor, s-au dovedit a fi printre cele mai interesante solutii de amenajare a unei curti,

Gardul din imagine este definit de un aspect destul de interesant obtinut prin combinarea celor doua materiale, lemnul bine finisat cu fundatia din ciment a gardului.

Aceasta din urma, fundatia este realizata din ciment la o inaltime de 50-60 cm cu stalpi principali de rezistenta de 15-20 cm grosime. Panourile sunt realizate din lemn de rasinoase , din lamele de 14 cm latime si 4 cm grosime, bine finisate si lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii , gardul din imaginile noastre poate beneficia de o protectie mult sporita la intemperii.

Fundatia acestui model de gard este realizata din ciment la o inaltime medie . Este prevazuta cu stalpi principali de rezistenta. Stalpii reprezinta pilonii ce ajuta la sustinerea panourilo de gard cat si a portilor de acces ale gardului.

Acest produs pe care vi-l prezentam in aceasta descriere poate fi comandat intr-o varietate de culori, culoare ce poate fi aleasa din paletarul de culori de la producator in functie de preferinta dumneavoastra.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si treceti direct la actiune, comandati un gard.