Gard modern cu fundatie din ciment si piatra decorativa

Gard modern cu fundatie din ciment si piatra decorativa

Ori de cate ori am avut ocazia am amintit faptul ca ar fi potrivit sa va amenajati curtea cu un model de gard cu fundatie din ciment.

Mai ales in situatia in care curtea este amplasata pe un teren aflat in panta. Asa cum este si exemplul nostru.

In consecinta, daca doriti un model de gard modern cu fundatie din ciment si piatra decorativa, exemplul nostru poate fi un real punct de reper in propriul dumneavoastra proiect.

Asa cum ar fi normal sa fie.

Insa, daca va hotarati asupra unui astfel de model de gard este bine de stiut faptul ca realizarea fundatiei de ciment intra in sarcina actualului proprietar.

Intrucat firma noastra nu se ocupa decat de partea din lemn a gardului.

Urmatorul element de detaliu este legat de faptul ca stalpii de sustinere din ciment trebuiesc amplasati la o distanta de cel mult doi metrii, unul fata de celalat.

In caz contrar, daca acestia ar depasi distanta de doi metri, panourile de gard ar risca sa se deformeze in timp.

In acest sens este bine de stiut faptul ca firma noastra aplica lemnului un tratament special din lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Conditie esentiala prin intermediul careia lemnul isi poate pastra calitatile sale initiale pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Ceea ce conteaza enorm de mult atunci cand va hotarati sa va amenajati curtea cu un astfel de gard modern cu fundatie din ciment si piatra decorativa.

Si asta nu e tot. Atata timp cat respectivul model de gard este prevazut si cu cate un corp de iluminat pe fiecare din stalpii de sustinere ai panourilor din lemn de rasinoase.

Cu alte cuvinte acordati atentia necesara fiecarui element de detaliu, pentru a fi tot timpul in cunostinta de cauza…