Gard Lemn Orizontal

Gard Lemn Orizontal

Pentru prezentarea modelului respectiv de gard aveti ocazia de a observa cat de important esteca gardul dumneavoastra sa aiba capacitatea de a intra in stransa legatura cu imobilul aflat la interiorul curtii.

In speta noastra este vorba despre un interesant gard din lemn , model jaluzea din lamele de 14 cm latime cu 2 cm grosime. Panourile respective de gard sunt lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA aplicat in doua sau trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceasta situatie panourile de gard beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor pentru mai multi ani . Fie ca vine vorba de ger, de soare, de ploaie sau de vant gardul isi pastreaza proprietatile cu ajutorul acestei solutii igenioase ci anume lacuirea cu lacul cerat pe baza de apa  de la ICA ITALIA.

Gardul este cu atat mai special cu cat reuseste sa sa se puna in stransa valoare cu celelalte accesorii pentru curte sau gradina.

Iar pentru ca noi suntem producatori directi va asiguram ca aceste produse pot fi achizitionate la preturi fara concurenta.