Gard Din Lemn Vopsit

Gard Din Lemn Vopsit

Pentru realizarea acestui interesant model de gard din lemn de rasinoase, proprietarul a optat pentru un model cu fundatie din ciment nu prea inalta, cu stalpi principali de resistenta din ciment, ce au o grosime de aproximativ 20 cm grosime.

Atat stalpii de sustinere cat si fundatia gardului sunt vopsite in alb. Asta inseamna ca acesta intra intr-un contrast cu partea din lemn a gardului care este formata din lamele de brad , bine finisate si lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Si asta nu intamplator, ci pentru ca acest model de gard sa poata rezista intemperiilor ce se ivesc pe toata perioada anului, pentru o lunga perioada de timp. Iar cand ne referim la o lunga perioada de timp, ne gandim aici la ani intregi.

Fiecare dintre panourile din lemn sunt bine finisate si fixate in stalpii principali de rezistenta realizati din ciment . Panourile sunt formate din lamele de 14 cm latime si 2 cm grosime. Acestea au capacitatea de a se sincroniza foarte bine cu imobilul de la interior.

Aceasta asortare a culorilor nu face altceva decat sa emane un aer de superioritate intregului ansamblu, ansamblu care ar include: gardul, imobilul si alte corpuri de mobilier din interiorul curtii.