Gard Din Lemn Rezistent

Gard Din Lemn Rezistent

Modelul de gard de tip matrice revine din nou in atentia dumneavoastra cu ocazia prezentarii unui produs asemanator cu altul prezentat tot de noi  intr-un alt articol recent.  Acesta este amplasat pe o fundatie de joasa inaltime.

Gardul respectiv este cu atat mai interesant cu cat acestuia ii lipsesc stalpii de rezistenta  Stalpii sunt inlocuiti de tevile rectangulare de 4-5 cm grosime. La randul lor acestea sunt mascate cu lamele din lemn de aceeasi textura. Avand aceeasi textura ne reda sentimentul de continuitate al gardului.

In alta ordine de idei, gardul prezentat de noi , de altfel un gard de tip matrice  este realizat din lamele de tip matrice de 2 cm grosime si 14 cm latime , bine fixate cu ajutorul unei alte lamele de tip fideluta aplicata la jumatatea fiecarui panou din lemn care intra in componenta acestui interesant model de gard.

Trebuie amintit ca acest gard este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Si asta nu e tot, pentru ca gardul mai poate fi vopsit in nuante si culori diverse, in functie de preferinta viitorului proprietar. Culorile le puteti vedea si alege din palatarul de culori de la producator.

Prin alegerea acestui model de gard, cu siguranta ve-ti putea beneficia de o buna protectie a bunurilor de la interior.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si alegeti pentru linistea dumneavoastra un model de gard ca cel prezentat aici indiferent de inaltime sau culoare.