Gard Din Lemn Interesant

Gard Din Lemn Interesant

Nu de putine ori aminteam faptul ca este extrem de important ca modelul de gard ales pentru amenajarea unei curti sau a unui perimetru sa aiba capacitatea de a intra intr-o buna relatie cu celelalte corpuri de mobilier de la interiorul curtii sau chiar cu imobilul.

Un astfel de model de gard , ce are capacitatea de a se sincroniza cu toate celelalte produse de la interiorul unei curti,  il aducem in atentia dumnevoastra prin intermediul acestei prezentari. Este vorba despre un model de gard tip jaluzea realizat din lamele de 12 cm latime si 2 cm grosime . Aceste lamele sunt protejate impotriva actiunii fenomenelor naturale  ce se ivesc pe toata perioada anului prin aplicarea lacului cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat cu mare precizie si atentie  dar si cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii gardul beneficiaza de o buna protectie impotriva agentilor externi cum ar fi ploaia , soarel, vantul sau gerul puternic al iernii.

Asa ca va recomandam sa nu mai stati pe ganduri si faceti toate demersurile necesare pentru achizitionarea unui astfel de model. Spor la cumparaturi !