Fotoliu Din Lemn Pentru Exterior

Fotoliu Din Lemn Pentru Exterior

Din seria corpurilor de mobilier de gradina face parte si acest model de fotoliu realizat din lemn masiv de brad. Mai exact dulapi din lemn de 10-11 cm grosime , vopsiti in culoarea negru dar care beneficiaza si de un bun tratament cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Asa se face ca acest produs poate rezista in aer liber timp de mai multi ai consecutivi, dupa care necesita o noua intretinere. Din punct de vedere tehnic, fotoliul este realizat dupa un design cu forme geometrice bine definite.

Este destul de generos ca si volum si se bazeaza pe rezistenta dulapilor din lemn, bine vopsiti si protejati termic.

Iar pentru un confort sporit, fotoliul poate fi dotat optional cu un sezut si un spatar, ambele realizate din burete de 15-20 cm tapitat cu un material rezistent la trafic intens si care este prevazut cu fermoar pentru a putea fi detasabil.

In functie de preferinte , dumnevoastra puteti opta pentru materiale cu diferite texturi si nuante in functie de preferinte.

De asemenea pentru obtinerea unei bune simetrii in propria curte sau gradina ar fi de preferat sa combinati acest model de fotoliu cu cel pentru o piesa identica , cu o masuta de blat din sticla sau cu un model de canapea fixa sub amprenta aceluiasi design.

In aceasta situatie tabloul poate fi complet.