Fotolii Moderne Pentru Gradina

Fotolii Moderne Pentru Gradina

 

In imaginile alaturate va prezentam un set complet de mobilier pentru gradini adaptat special pentru amenajarea la interior a unei camere. Aceasta garnitura de mobilier este realizata dintr-o masa cu o suprafata de lucru extrem de generoasa.

In apropierea acestei mesa se afla o canapea cu doua fotolii si o alta masuta cu blat din sticla dar si doua gardulete decorative de mare efect realizate din lamelee de tip fideluta . Toate aceste elemente ale noii garnituri de mobilier pentru gradina sau terasa sunt tratate si finisate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Acest tratament aplicat asupra lemnului asigura o buna protectie impotriva intemperiilor diverse , fie ca este vorba de soare, ger sau ploaie.Toate produsele prezentate aici sunt realizate numai din lemn de rasinoase . In marea majoritate a produselor , la baza de afla lemnul sub forma de dulapi iar culoarea acestor produse este negru.

De retinut ca, culoarea poate fi schimbata in functie de preferinta dumneavoastra, culoare ce o puteti alege din paletarul de culori de la producator.