Foisor Patrat Lemn Modern

Foisor Patrat Lemn Modern

 

Seria foisoarelor de forma patrata este completata destul de bine cu acest model de foisor din lemn de rasinoase bine finisat si lacuit pentru obtinerea unui efect mult superior.

Fie ca este vorba despre foisoare octogonale, hexagonale sau de forma unui patrat , aceste corpuri de mobilier efectuate de firma noastra  sunt insotite de o garantie demna de invidiat, daca ne gandim la corpuri de mobilier de gradina similar cu produsul prezentat de noi .

Foisorul din imaginea atasata aici este amplasat pe un gazon verde , insa este bine pozitionat la nivelul solului cu ajutorul diverselor artificii care sunt mascate destul de bine. Foisorul este prevazut la interior cu dusumea iar la exterior acesta este inconjurat cu un model de balustrada de inaltime medie realizata pe baza unui gardulet decorativ din lamele tip fideluta amplasate in model de romb.

In partea superioara , foisorul este definit de un model de gardulet decorativ in model de romb la fel ca si modelul de balustrada.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoassa de calitate superioara de la TEGOLA care poate fi comandata intr-o varietate larga de nuante si textura. De asemenea este bine de amintit faptul ca foisorul respectiv este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.