Foisor Patrat Craiova

Foisor Patrat Craiova

Prin intermediul acestui model de foisor din lemn pentru gradina , locul disponibil din curtea proprie este optimizat la maxim. Acesta este amplasat pe o suprafata pavata perfect orizontala chiar daca in acest caz curtea este in panta.

Foisorul este de forma dreptunghiulara cu lungimea de 4 metri si latimea de 3 metri. El este distantat de la nivelul solului. Este imprejmuit cu un model de balustrada din lamele verticale usor distantate intre ele in model traditional , doar in partea din fata a foisorului pentru ca balustrada din partea laterala a foisorului este realizata din lambriu plin.

Accesul in cazul acestui foisor se face cu ajutorul a doua usite batante realizate din acelasi model ca si balustrada.

In partea superioara a foisorului este prevazut cu un model de gardulet decorativ din lamele tip fideluta orientate in forma de romb.

Acoperisul foisorului este realizat din sindrila bituminoasa a carei culoare poate fi aleasa in functie de placerea fiecaruia. Acelasi lucru se intampla si in cazul culorii foisorului.

Wenge este o culoare interesanta dar daca dumneavoastra doriti o alta culoare o puteti alege din paletarul de culori de la furnizor.

Dincolo de acest aspect , fiind vorba aici de un produs din lemn de rasinoase, foisorul nostru este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA aplicat in trei straturi consecutive cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii va puteti bucura de utilitatea unui astfel de foisor, la fel de bine in toate cele patru anotimpuri ale anului.