Foisor Oval cu Dusumea

Foisor Oval cu Dusumea

Foisorul din lemn prezentat in imaginea alaturata reprezinta un produs de forma octogonala cu doua dintre laturi mai mari decat restul laturilor. Asta inseamna ca respectivul model de foisor are o forma usor turtita ceea ce prezinta un avantaj extrem de bun datorita faptului ca acest model de foisor reuseste astfel sa se incadreze chiar si in spatii ceva mai inguste reusind astfel sa optimizeze foarte bine locul disponibil de la interiorul curtii sau gradinii.

Din punct de vedere tehnic, foisorul este realșizat din lemn de rasinoase bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. In aceste consitii foisorul poate face fata cu brio tuturor intemperiilor de peste an, indiferent de anotimp.

Si asta nu e tot, pentru ca modelul nostru de foisor poate fi comandat intr-o varietate larga de culori in functie de preferinte.

Foisorul din imagine este dotat chiar si cu dusumea si poate fi o solutie ideala pentru curte sau gradina. Modelul respectiv de foisoreste acoperit cu sindrila bituminoasa de calitate de la TEGOLA.

Asa ca, numai stati pe ganduri prea mult pe ganduri si achiztionati unul din modelele prezentate !