Foisor Octogonal Rustic

Foisor Octogonal Rustic

 

Modelul de foisor prezentat aici este unul atipic. In sensul ca acest model este recomandat zonelor de deal-munte unde intemperiile sunt mult mai intense.

Asa ca foisorul trebuie sa fie unul extrem de rezistent pentru a putea face fata tuturor  intemperiilor .   Acesta are stalpi principali de rezistenta de 20 cm grosime, realizati din  lemn stratificat pentru a putea rezista oricarei presiuni. Restul foisorului este realizat din lemn de rasinoase de calitate superioara.

Foisorul nostru are un diametru de 4 metri si este imprejmuit de un model de balustrada realizat din lemn masiv de brad dupa modelul prezentat sau in functie de oricare alt model in functie de preferinte.

Foisorul este amenajat pe o placa de ciment pavata si este acoperit cu tigla. Si pentru ca tot vorbim de intemperii , pentru o buna protectie contra intemperiilor , fie ca este vorba de ploaie, ninsoare, ger sau soare , foisorul prezentat aici este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA , aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii foisorul din imagine beneficiaza de o buna protectie pentru mai multi ani consecutivi.