Foisor octogonal de mari dimensiuni

Foisor octogonal de mari dimensiuni

Prin intermediul acestui foisor octogonal de mari dimensiuni incercam sa facem trecerea de la foisorele pentru gradina la foisoarele destinate special pentru amenajarea zonelor publice.

Acestea fiind executate la dimensiuni ceva mai mari.

Si asta, datorita faptului ca respectivele modele de foisoare sunt destinate pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati in care pot fi implicate mai multe persoane in acelasi timp.

Acesta este si unul din motivele principale pentru care am adus in atentia dumneavoastra un model de foisor octogonal de mari dimensiuni.

Pentru realizarea unui astfel de corp de mobilier destinat pentru zona exterioara s-a folosit in mod special lemnul de rasinoase bine lacuit si finisat cu lac cerat pe baza de apa.

Si asta, pentru o buna protectie impotriva intemperiilor de pe tot parcursul intregului an calendaristic.

In aceste conditii, ploaia, soarele sau gerul puternic nu pot influenta in mod negativ textura lemnului.

Din punct de vedere al designului, acest model de foisor octogonal de mari dimensiuni realizat pe o platforma din ciment este imprejmuit in partea inferioara de un model de balustrada din lamele executate in model traditional.

Acestea din urma sunt orientate in plan vertical si sunt bine distantate intre ele.

Iar in partea superioara foisorul este prevazut si cu un gardulet decorativ din lamele tip fideluta orientate in model de romb.

Si pentru ca asta nu e tot, in patea superioara a foisorului se afla si contravantuirile, dar si acoperisul realizat pe baza sindrilei bituminoase de calitate superioara.