Foisor Octogonal Bucuresti

Foisor Octogonal Bucuresti

Foisorul prezentat aici este un corp de mobilier realizat special pentru amenajarile exterioare. Acolo , acesta se poate face util in cele mai neasteptate situatii.

Foisorul este amplasat strategic pe o placa din ciment. Forma foisorului este octogonala. Beneficiaza de rezistenta oferita de cei 18 stalpi principali de sustinere, grupati doi cate doi.

In partea superioara este prezenta si contravantuirea . De asemenea este prezenta la baza foisorului o balustrada interesanta. Acest model de foisor are patru dintre laturi acoperite in intregime de un gardulet decorativ din lamele tip fideluta orientate sub forma de romb.

Acoperisul este realizat din sindrila bituminoasa de calitate superioara.

Datorita volumelor de care foisorul dispune in interior, acesta poate fi mobilat in diverse variante in functie de preferintele fiecaruia dintre clienti. Este vorba de stiut faptul ca foisorul din imagine si bineinteles toate produsele executate de firma noastra sunt bine tratate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In ceea ce priveste culoarea , acest model de foisor este realizat in culoarea castan dar puteti sa va alegeti o alta culoare din cele existente in paletarul de la producator.