Foisor Modern

Foisor Modern

Foisorul din imaginile atasate este unul de mari dimensiuni . Este realizat prin unirea a doua foisoare obisnuite de forma unui patrat cu latura de 3 metri. Amplasarea lui se face pe o placa  de ciment pavata .

Este inconjurat de un model de balustrada realizat din lamele verticale , distantate intre ele si care sunt decupate in model traditional. Stalpii de rezistenta au grosimea de 10-11 cm grosime fiind prevazuti in partea superioara de contravantuire si de gardulet decorativ din lamele tip fideluta sub forma de patrat.

Acoperisul foisorului este realizat din sindrila bituminoasa de calitate. Iar daca facem referire la partea din interior a foisorului putem spune ca datorita suprafetei generoase , foisorul poate fi utilat sub diverse moduri in functie de preferinta fiecaruia.

Atunci cand vine vorba de protectia lemnului , dorim sa va aducem la cunostinta ca acest model de foisor este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia , aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Acelasi tratament se aplica si celorlalte corpuri de mobilier care umple spatiul din interiorul foisorului cat si al corpurilor care se vad la exterior.

Culoarea acestui foisor este castan . Aceasta poate fi schimbata in functie de preferinta cu oricare alta nuanta existenta in palatarulde culori al fabricantului.