Foisor modern de mare efect pentru curte

Foisor modern de mare efect pentru curte

Asa cum am mai spus si cu alte ocazii, realizarea unui foisor pentru curte sau gradina trebuie sa fie strans legata de decorul obtinut prin asocierea imobilului cu restul corpurilor de mobilier aflate la interiorul respectivei curti.

Mergand pe acest principiu, proprietarul unei locatii bine definite a optat pentru alegerea unui foisor modern de mare efect pentru curte.

Asa cum este si corpul nostru de mobilier prezentat succint prin intermediul acestui articol.

Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate aici, foisorul nostru este unul de mare anvergura.

Acesta este amplasat pe un piedestal din ciment de aproximativ 15 cm inaltime.

Este inconjurat de un model de balustrada personalizat. Si beneficiaza de existenta unui acoperis realizat pe baza tablei ondulate, de mare efect pentru intreg ansamblul.

Foisorul este bine utilat cu toate accesoriile necesare unei bune desfasurari a diferitelor tipuri de activitati. Si al caror numitor comun este socializarea.

Cu aceasta ocazie este bine sa amintim aici despre scaunele si masuta de la interior, sistemul de iluminat, cat si despre rulourile din plastic necesare atunci cand ploua sau bate vantul.

Toate aceste accesorii, la care se mai adauga si burlanele de directionare a apei provenite de la ploaie se pot face utile in cele mai diverse conditii.

Iar atunci cand dotati foisorul la interior si cu sistem de incalzire, acesta se poate face la fel de util pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.