Foisor lemn

Foisor lemn

Unul dintre cele mai interesante modele de foisoare de gradina este cel prezentat in imaginile alaturate. Este vorba aici de un model de foisor realizat pe o placa de beton inalta de aproximaiv 30cm.

Foisorul este dreptunghiular, are o mica diferenta intre lungime si latime. Acesta are la baza stalpii principali de 15-20 cm grosime.

Este imprejmuit de un model de balustrada cu lamele verticale, usor distantate intre ele . Are in componenta si contravantuire. Inaltimea acestui foisor este una standard de 2,2 metri. Acoperisul este realizat din sindrila bituminoasa de calitate superioara.

Pentru o buna protectie impotriva agentilor externi, ploaie, soare, vant sau ger. foisorul este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. In aceste conditii foisorul isi poate pastra calitatile initiale timp de mai multi ani consecutivi.

De asemenea, este bine de stiut faptul ca si in acest caz foisorul nostru beneficiaza de o buna protectie a lemnului care la randul sau poate fi decorat in oricare alta culoare din paletarul de culori . Este bine de mentionat aici si faptul ca in interior , foisorul are si un gratar din ciment.