Foisor Lemn Pitesti

Foisor Lemn Pitesti

Numarul mare de foisoare din lemn pe care firma noastra l-a executat de-a lungul celor peste 10 ani de cariera in domeniul respectiv nu a facut altceva decat sa imbunatateasca mult calitatea produselor executate cat si diversitatea modelelor.

Din acest motiv incercam sa va prezentam aici unul dintre cele mai interesante foisoare din lemn pentru gradina. Acesta este un foisor de forma unui patrat realizat direct pe gazon dar care este usor distantat de la sol.

Foisorul este definit de o dusumea lacuita . Sunt prezenti si stalpii principali de rezistenta , pozitionati strategic in vederea crearii unui echilibru perfect dar si de un model de balustrada realizata pe baza unui gardulet decorativ din lamele tip fideluta orientate sub forma de romb.

In partea superioara, foisorul este definit de prezenta unu gardulet decorativ la fel ca si modelul prezent la balustrada. Dincolo de acest aspect , foisorul este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Acest tratament oferit foisorului ii confera o buna protectie si rezistenta impotriva agentilor externi soare, ploaie, vant ger,

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa si poate fi comandat intr-o paleta larga de culori din cele produse de producator.