Foisor Hexagonal Brasov

Foisor Hexagonal Brasov

Prin intermediul imaginilor prezentate aici , incercam sa aducem in atentia dumneavoastra un interesant model de foisor hexagonal cu dusumea si acoperis realizat din sindrila bituminoasa. Modelul respectiv de foisor este realizat din lemn de rasinoase bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA .

Prin tratarea foisorului cu acest lac cerat, foisorul va face fata cu brio impotriva intemperiilor ce apar peste an avand un rol protector. La baza , foisorul este dotat cu un model de balustrada realizat din lambriu plin, cu mana curenta.

Trei din laturile foisorului sunt prevazute cu un model de gardulet decorativ realizat din lamele tip fideluta dispuse sub forma de romb. Dupa cum spuneam acoperisul este realizat din sindrila bituminoasa de calitate superioara.

Per ansamblu datorita dimensiunilor alese, modelul de foisor prezentat aici este unul compact si care se poate transforma rapid intr-o solutie viabila de amenajarea a oricarui spatiu.

Un alt element  de decor care vine sa dea o nota de eleganta intregului foisor indifernt de unghiul din care este privit  il reprezinta garduletul decorativ regasit in partea superioara a doua dintre panourile principale ale foisorului, de o parte si de alta a intrarii principale.

In concluzie acest model de foisor poate di o alegere ideala pentru orice curte sau gradina indiferent de culoare, foisorul putand fi comandat in orice culoare , culoare pe care o puteti alege din paletarul de la producator astfel incat sa poata intra in stransa legatura cu celelalte corpuri de mobilier din curtea sau gradina dumneavoastra.