Foisor Gradina Pret

Foisor Gradina Pret

Un foisor de forma dreptunghiulara  , asa cum este si foisorul din imaginile alaturate reuseste sa se faca util pentru locul de amplasare. Este vorba de un loc din domeniul public. Foisorul are dimensiuni destul de generoase si a fost construit tocmai pentru a deservi cetatenilor ca si loc de relaxare.

Asa ca foisorul a fost decorat in interior cu scaune si mese astfel incat sa poata permite desfasurarea diferitelor tipuri de activitati. Din punct de vedere tehnic , foisorul este amplasat pe o suprafata de pavaj si are la baza un model de balustrada din lamele distribuite in forma de matrice care ii confera foisorului un grad ridicat de confort.

In partea superioara foisorul este decorat cu un model de gardulet decorativ realizat din lamele tip fideluta in model de patrat. Si asta nu e tot. In apropierea acoperisului , foisorul este prevazut cu contravantuire s si cu sindrila bituminoasa de la TEGOLA. Sindrila bituminoasa este unul dintre cele mai interesante si fiabile materiale folosite de firma noastra pentru realizarea protectiei acoperisului.

Iar cand vine vorba de lemn protectia acestuia este realizata prin aplicarea a trei straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA cu slefuire dupa fiecare strat. De asemenea ar mai fi de adaugat aici ca foisorul are culoarea castan insa daca dumneavoastra doriti o alta culoare o puteti alege din paletarul de culori de la producator.