Foisor dreptunghiular de mare efect

Foisor dreptunghiular de mare efect

Daca detineti o curte al carui spatiu interior este unul cel putin generos, in aceasta situatie ar putea fi oportun sa treceti la amenajarea acesteia cu un model de foisor dreptunghiular de mare efect.

Exact asa cum este si modelul pe care l-am adus in atentia dumneavoastra, prin intermediul acestui articol.

Pentru realizarea acestui obiectiv de mare importanta pentrucurte sau gradina trebuie sa stiti ca ar fi de mare importanta sa recurgeti mai intai la realizarea unei fundatii de ciment, de inaltime medie.

Exact asa cum se poate observa si din imaginile reprezentative.

In speta am optat pentru prezentarea succinta a unui foisor dreptunghiular de mare efect pentru curte sau gradina.

Si asta, datorita faptului ca datorita dimensiunilor sale foisorul poate fi utilizat pentru desfasurarea mai multor tipuri de activitati.

Activitati care pot fi conditionate de modul in care realizati amenajarea foisorului la interior.

Insa, asta ramane la latitudinea fiecarui proprietar.

Dincolo de acest aspect,trebuie stiut faptul ca foisorul este realizat din lemn de rasinoase bine tratat impotriva intemperiilor, cu lac cerat pe baza de apa. Prin aplicarea mai multor straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii va puteti bucura de pastrarea calitatii initiale a lemnului, pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

In alta ordine de idei, modelul acestui foisor este unul personalizat.

Cu balustrada de jur imprejur realizata pe baza lambriului plin, cu mana curenta.

Datorita dimensiunilor destul de impunatoare ale foisorului, stalpii principali de rezistenta  au grosimea necesara. Acestia fiind amenajati in partea superioara cu gardulet decrativ din lamele tip fideluta.

Dat si cu contravantuirilor, atat de necesare pentru crearea rezistentei maxime a foisorului.

Iart in ceea ce priveste acoperisul, acesta este obtinut pe baza sindrilei bituminoase, de asemenea de calitate superioara.