Foisor Dreptunghiular Cilegio

Foisor Dreptunghiular Cilegio

Modelul de foisor din lemn pentru gradina prezentat aici este unul de mari dimensiuni pentru a carei montare a avut nevoie mai intai de amplasarea unei platforme de ciment atat de utila pentru confortul si echilibrul acestui model de foisor.

Platforma din ciment pe care este montat acest foisor are aproximativ 20 cm grosime. Foisorul are aproximativ 5 metri lungime si 3 metri latime. Partea din spate a foisorului este realizata din lambriu plin. Balustrada de la baza foisorului este realizata din lamele verticale distantate intre ele ce sunt decupate intr-un model traditional.

Garduletul decorativ realizat din doua lamele tip fideluta in doua grosimi isi gaseste rolul bine meritat in partea superioara a foisorului cat si in lateralele acestuia. Acoperisul foisorului este realizat din sindrila bituminoasa de la TEGOLA. In ceea ce priveste culoarea foisorului, aceasta este mahon insa daca aceasta culoare nu e pe placul dumneavoastra o puteti schimba cu alta culoare existenta si disponibila in paletarul de la producator.

Dar asta nu este tot. Fiind vorba aici de un produs din lemn, foisorul nostru beneficiaza de o buna protectie impotriva tuturor intemperiilor, fie ca este vorba aici despre ploaie, ger, vant sau soare.