Foisor Dreptunghiular Brasov

Foisor Dreptunghiular Brasov

 

In imaginile atasate incercam sa va prezentam un model interesant de foisor pentru gradina, de forma unui patrat.

Acesta este realizat din lemn de rasinoase , cu dusumea la interior si balustrada din gardulet decorativ, din lamele de tip fideluta in model de romb. Modelul de foisor din imaginea atasata este decorat in partea superioara cu un model de gardulet decorativ la fel ca si modelul de la balustrada.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa de la TEGOLA, a carei culoare poate fi aleasa din paletarul de culori disponibil la producator. La fel ca si nuanta foisorului.

Pe langa faptul ca modelul respectiv de foisor este unul de mare efect , acesta din urma este realizat avand forma unui patrat. Ceea ce inseamna ca acesta reuseste sa optimizeze foarte bine  spatiul disponibil la interiorul locului de amplasare. Dar acesta nu este tot, deoarece este bine de amintit si faptul ca foisorul este bine lacuit si finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Numai in aceste conditii timp de 2-3 ani foisorul isi poate pastra proprietatile sale initiale. Acest tratament cu lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia se aplica fiecarui model de foisor in parte sau a oricarui corp de mobilier necesar pentru amenajarea spatiului exterior.